שלום לכל הילדים, בפורום הזה אתם מוזמנים לשאול אותי כל שאלה על ההרפתקאות שלי. אתם יכולים לספר אילו הרפתקאות אהובות עליכם במיוחד וכמובן לספר על הרפתקאות שלכם. בקיצור, אתם מוזמנים לכתוב מה שמתחשק לכם! להתראות בהרפתקה הבאה, שלכם, דוד אריה.
ינון מירושלים הוא לא ינון מהספרים. בכל אופן, לשמחתי הוא שלח כמה שאלות דרך חברים משותפים.
אלה השאלות:
1. מתי תגיע לירושלים למפגש סופרים?
2. מתי יצא הספר הבא בסדרה?
3. למה אין יותר פעילויות באתר של הדוד אריה?
ואלה התשובות:
1. אני אישית לא מגיע למפגשי סופר, הרי אני לא סופר. אני רק יוצא להרפתקאות ואילו ינץ לוי כותב את הספרים. שאלתי אותו והוא מסר שהוא מקווה להגיע בשנה הקרובה לירושלים, אבל עדיין אין תאריך סגור.
2. הספר הבא ייצא לקראת שבוע הספר הבא.
3. ינון, אני שמח לבשר לך ולוגלשים שעלו לאחרונה כמה פעילויות חדשות לאתר: דפי צביעה חדשים, חידונים, דפי ציור (חפש ב"הפתעות") וגם ערכים חדשים באנציקלופדיה. בכל אופן, אני אשתדל להוסיף פעילויות נוספות בקרוב.
וסקופ: בקרוב תתקיים תחרות יצירתיות במסגרת האתר. יש למה לצפות!!!
אם כן, אלה התשובות ותודה לינון על השאלות
שלכם,
דוד אריה.
שנת לימודים מוצלחת - בבית הספר או בגן. אני מאחל לכולם שהרגעים השמחים ירבו על הרגעים הפחות שמחים; שתמצאו חברים חדשים טובים ושהחברים הוותיקים לא יכזיבו; שתיהנו כמה שאפשר ושבכל מקרה תזכרו שגם בית ספר וגם גן הם בעצם מין הרפתקה.
אני רוצה לדעת אם כול ההרפתקאות שלך אמיתיות???
ועד משהו קטן האם יצא דוד אריה 4??
הספרים שלך מרתקים ומותחים ואני מאוד היתלהבתי.
גם עשיתי עבודה בבית הספר על הספר שלך והמורה מאוד היתרשמה.
מקווה שתענה לי
כמובן, ההרפתקאות שלי אמיתיות אבל כמובן כל אחד אוחת מוזמנים להאמין או לא להאמין. מה שחשוב הוא שאפשר ליהנות מקריאת ההרפתקאות - בין אם חושבים שהן האמיתיות או מומצאות.
ספר ההרפתקאות הבא ייצא בשנה הבאה לקראת שבוע הספר.
אני שמח שאת נהנית מהספרים ותודה שכתבת זאת. אני גם מזמין אותך לשלוח את העבודה שעשית על הספר - בדואר אלקטרוני או בדואר רגיל. אני אעלה אותה לאתר וכולם יוכלו לראות אותה וליהנות ממנה.
הכתובת: דוד אריה, התאנה 6 פ"ת.
או דוא"ל: dodarye@dodarye.com
שמי יותם ואני עולה לכיתה ב', קראתי את כל הסדרה של דוד אריה ומאוד מאוד נהנתי. רציתי לדעת מתי תכתוב ספר נוסף על הרפתקאות דוד אריה. והאם יש לך המלצות לספרים נוספים כאלה של הרפתקאות,
תודה רבה,
יותם דולב
אני לא כותב את הספרים. אני יוצא להרפתקאות וינץ לוי כותב את הספרים. הספר הבא ייצא לקראת שבוע הספר הבא עוד כ-9 חודשים.
ועכשיו להמלצות:
1. שלושים וחמישה במאי / אריך קסטנר - ספר שאם קשה לקרוא אותו אפשר לבקש שיקריאו.
2. האגדה על מרפי בטטה / אואן קולפר.